Voorgerechten

Plankje wildcharcuterie - Ardeense ui - rozijnenbrood
€18
Soepje van aardpeer - truffelolie - champignon
€9
Coquille - bloemkool - hazelnoot - gedroogd hert
€18
Smeltkaasje "bouquet de moines" - grijze garnalen - tuinkruiden
€16
Kroket van gerookte houtduif - boterraap
€18
Zalm "blackened" - witloof - geitenkaas - spek - boschampignons
€17
Gebakken ganzenlever - chutney van vijg - peperkoek
€ 18
Fazant - savooikool - knolselder - walnoot
€ 17

Hoofdgerechten

Hert - pompoen - wortel - rode wijnsaus - girolles
€30
Pasta pompoen - champignons - gedroogd hert
€27
Zeewolf - groentenminestrone - citroengras - aardappel
€28
Schelvis - witte wijn - brandade - olijf
€27
Fazant - witloof - spek - spruit - jus Perigord - amandelkroket
€29
Hazerug - rode biet - klei aardappel - Porto
€32