Heilbot - snowkrab - guacamole - gazpacho komkommer - Nobashi

of

Kip Tatsuta (krokant/spicy) - wakamé- appel - zoete peperdressing

Heek - dashibouillon - ui - krielaardappel - gerookte mousseline

of

Holstein entrecôte - kroket van aubergine - tomaat - grill groenten - coulis van paprka

Wentelteeftje met kersen

of

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast (+€2.5)

Gelieve een keuze te maken uit voor-, hoofd- en nagerecht.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht (1 glas per  gerecht) ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in aangepaste wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert 1 glas per gerecht), ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.