Zalm "blackened" - witloof - geitenkaas - spek - boschampignons EN

Coquilles - bloemkool - hazelnoot - gedroogde hert EN

Fazant - savooikool - knolselder - walnoot EN

Bordje met wildscharcuterie - Ardeense ui - rozijnentoast

Zeewolf - groentenministrone - citroengras - aardappel OF

Hert - pompoen - wortel - rode wijnsaus - girolles (+€3€) OF

Pasta pompoen - gedroogde ham van hert - hazelnoot - bloemkool ** OF

** ook veggie te verkrijgen

Selectie van desserten OF

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voorgerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht (1 glas per gerecht), ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in suggestie wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert (4 glazen), ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.