Heilbot - snowkrab - guacamole - gazpacho van komkommer - Nobashi EN

Kip "Tatsuta" (krokant/spicy) - appel - wakamé - zoete peperdressing EN

Rifottakroket - zongedroogde tomaat - basilicum - Serrano EN

Vitello tonato - kalfstartaar - tataki tonijn

OPTIONEEL +€10PP PERCEBES(= eendenmossel)

Heek - dashibouillon - ui - gerookte mousseline - krielaardappel OF

Holsteine entrecôte - tomaat- grill groenten - kroket van aubergine - coulis van paprika OF

Ravioli asperge à la flamande OF

Gamba - Udon noodles - Thai koriander marinade - snijboon - broccoli - beukenzwam

Selectie van desserten

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voorgerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht (1 glas per gerecht), ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in suggestie wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert (4 glazen), ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.