Hondshaai in't groen - mierikswortel - waterkers EN

Mosselkroket EN

Sparerib - varkenswang - rode biet - zilverui - raap EN

Ham"Duroc" - Meloen "style 95"

OPTIONEEL +€10PP PERCEBES(= eendenmossel)

Zeebaars - pittige risotto - dragon OF

Kalf - millefeuille van zuiderse groenten - Serrano - patatas bravas - jus van sezchuanpeper OF

Ravioli "Secreto" - zeekraal - lamsoor - zoete paprika - crumble olijf OF

Gamba - noodles - Thai koriander marinade - snijboon - broccoli - beukenzwam

Mosselen natuur - mosselsaus - frietjes

Selectie van desserten

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voorgerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht (1 glas per gerecht), ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in suggestie wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert (4 glazen), ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.