Carpaccio van zwaardvis - sushi van couscous - zoetzure rammenas & komkommer - gel van bergamot

Mechelse koekoek - Serrano - groene asperge - tuinboon - mayo van ponzu

Tataki van diamanthaas - structuren van wortel - sesam

Gamba - fregola pasta - tomatenvinaigrette - buffelmozzarella

Zeewolf - curry - gele groenten - krieltjes

Graankalf - risotto van eekhoorntjesbrood - jus van morilles - groene asperges

Pasta aubergine - crème van aubergine - gedroogde Serrano

Lomo & kroketje van Duroc de Bataille - gebrande uiencrème - gerookte paprika - maiscake - truffelaardappel

Selectie van desserten

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voorgerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht (3glazen), ½ water +€22 Bob +€16

2* all-in suggestie wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert, ½ water +€28 Bob +€22(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.