Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Menu 2 gangen                     €39pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht)

Menu 3 gangen                     €49pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)

Menu 4 gangen                     €59pp (2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)

Menu sharingmenu              €62pp (4 sharingvoorgerecht/tafel – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)

voorgerechten

*carpaccio zwaardvis – citrus – miso

*garnaalkroket – mayo strandkrab – venkel

*hondshaai – buikspek – spinazie – groene asperge – Noordzeedashi

*tartaar kalf – duo van tonijn – olijfbrood – tomaat – pijnboompit

-quiche risotto – prei – broccoli – gerookte mozzarella

hoofgerechten

*Thaise waterzooi – zeeduivel

*skrei – Hollandaise – wortel – kriel

*canneloni à la Moresca (veggie) + octopus (+€15)

*duroc de bataille – spitskool – zoete paprika – mayo pickles

*rundershortrib “ossobucco style” – zoete aardappel – gremolata

dessert

*panna cotta witte chocolade – blauwe bes

*crème brûlée van rijstpap – rum – rozijn

*Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

beperking van 4 gerechten per tafel

groepen vanaf 8 p beperking van 3 verschillende gerechten per tafel

ALLE GERECHTEN VAN DE MENU ZIJN OOK A LA CARTE TE VERKRIJGEN. PRIJS VOORGERECHT €18 – PRIJS HOOFDGERECHT TUSSEN €24-€29

A la carte

Sushi & sashimi
16/24
Filet pur "Black Agnus Ierland"
34
gebakken witloof of oesterzwam of succrine
Entrecôte "Carima" Piemonte - Italië
40
gebakken witloof of oesterzwam of succrine

Dessert

Dame Blanche
9
Moelleux
10
Degustatie 4 Belgische kazen - krentebroodje
14
Degustatie 4 zoetigheden
12