Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

2 gangen   1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht €47.5pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €57.5pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €67.5pp

Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €68pp

 

Voorgerechten

ceviche zalmforel – guacamole 18

bouchot mossel – citroengras – kokos – gochujang 18

sardines – pistache – komijn – peterselie – tomatensalsa 19

kalfstartaar “tonato” 18

ribfinger – chilimayo – opgelegde komkommer 18

libanees brood – hummus – feta – geroosterde wortel & bloemkool 18

 

Hoofdgerechten

zeewolf – prei – boter &bouillon van langoustine – puree 28

dorade – zuiderse groenten – tomaat – basilicum 28

vol au vent “belle de Flamande” 27

diamanthaas – jonge wortel – mergpijp – sjalot – zwarte look 32

ravioli limone – burrata – lamsoor – pesto 27

 

Nagerechten

pancake – aardbei – mascarpone – vanilleijs

cheesecake – speculoos – kers

degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

MOSSELEN NATUUR 28

Sushi sashimi 16/24

Filet pur “Ierse Black Agnus”* 36

Paardenfilet*  38

 Espetada – looksaus 32

 *Keuze uit:

– pepersaus of kruidenboter of boter van mergpijp

– kropsla of seizoensgroenten of tomaten/boontjessla

                                  

Dessert

dame blanche 9

moelleux 12

tapa bordje 12