Menu

SUGGESTIES
Voorgerechten
Soepje van witloof & appel – gevulde aardappel – pulled pork

van wildzwijn €12

 

Bouillon van paddenstoelen – gerookte forel – zoete ui €17

Gebakken ganzenlever – ham van gerookt hert – structuur van knolselder €17

Hoofdgerechten
Kabeljauw – risotto met walnoten – chips van aardpeer – kalfsjus

€27

Hertensteak – mierikswortel – seizoengroenten – crosnes

€30

Ravioli van boschampignons – bouillon van eekhoorntjesbrood – beukenzwam – serrano €23

 

Picanha – zoete aardappel – seizoensgroenten – kaviaar van aubergine – crème van paprika & piri piri €27

“Picanha is erg geliefd in Zuid-Amerika, met name in Brazilië.

Het staartstuk is het eindstuk van de platte bil van het rund en

bevindt zich onder de dikke lende. Typisch aan de Picanha is zijn dun en witgekleurd vetrandje dat het vlees extra sappig en smaakvol maakt.”

 

Zwaardvis – pomelo & olijf – citrusdressing – strozzapreti € 26

“SHARINGMENU”

€45

Bouillon van paddenstoelen – gerookte forel – zoete ui

en

Gebakken ganzenlever – ham van gerookt hert – crème & structuur van knolselder

en

Kroketje van inktvis – Ricard – venkelsla

en

Thai beef

***

Kabeljauw – risotto met walnoten – chips van aardpeer – kalfsjus

Of

Hertensteak – mierikswortel – seizoengroenten – crosnes

of

Zwaardvis – pomelo & olijf – citrusdressing – strozzapreti

of

Picanha – zoete aardappel – seizoensgroenten –

kaviaar van aubergine – crème van paprika & piri piri

***

Selectie van desserten

Of

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voor-en nagerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.  Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.

Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules

1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht, ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in suggestie wijn: glas cava,  suggestiewijn t.e.m. dessert, ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.

MAANDMENU

€37,5

Bouillon van paddenstoelen – gerookte forel – zoete ui

2017 Roter Veltliner – Weingut Leth – Oostenrijk €6/glas

Of

Gebakken ganzenlever – ham van gerookt hert – crème & structuur van knolselder

Fulcrand Cabanon Clairette du Languedoc “Moelleux” €5,60/glas

***

Kabeljauw – risotto met walnoten – chips van aardpeer – kalfsjus

2017 Vignes de Nicole – Chardonnay – Viognier- Languedoc Frankrijk €6.50/glas

Of

Hertensteak – mierikswortel – seizoengroenten – crosnes €+3.00

2014 Château des Troutes rouge – Côtes de Blaye – Frankrijk

€5,60

***

Crème brûlée van kastanje – stoofpeer – kletskop

2017 Slanghoek Special late harvest “Private Selection Muscat €5/glas

Of

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

2017 Mademoiselle Juliette – Gros Manseng – Gascogne  €5/glas

Gelieve een keuze te maken uit voor-, hoofd- en nagerecht.

Drankenformules

1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht, ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in aangepaste wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert, ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

 

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.

Voorgerechten

VOL AU VENT ___________________     19.00

Geserverveerd met handgesneden frieten

SUSHI & SASHIMI___________________     23,00

Blue fin tonijn, zalm, dim sum, wakamé, gember en een glaasje saké

PAARDENFILET________________    28,00

met roquefortsaus, witloofsla en handgesneden frieten

RUNDSTOURNEDOS________________     24,5

met slaatje en handgesneden frieten – saus naar keuze. *peperroom, gebakken champignons, lookboter, béarnaise

ESPETADA________________     25

in look, laurier & grof zout gemarineerd rundsvlees, met looksaus, slaatje & handgesneden frieten.

Hoofdgerechten

VOL AU VENT ___________________    € 19.00

Geserverveerd met handgesneden frieten

SUSHI & SASHIMI___________________    € 23,00

Blue fin tonijn, zalm, dim sum, wakamé, gember en een glaasje saké

PAARDENFILET________________   € 28,00

met roquefortsaus, witloofsla en handgesneden frieten

RUNDSTOURNEDOS________________    € 24,5

met slaatje en handgesneden frieten – saus naar keuze. *peperroom, gebakken champignons, lookboter, béarnaise

ESPETADA________________    € 25

in look, laurier & grof zout gemarineerd rundsvlees, met looksaus, slaatje & handgesneden frieten.

Desserten

DAME BLANCHE “COCACHOC“______________________   € 7,00
MOELLEUX AU CHOCOLAT______________________     € 8,00

met ijsroom van vanille

DEGUSTATIE VAN BELGISCHE KAZEN______________________     € 11

Vier stuks met rozijntoast.

KOFFIE-VOOR-WIE-NIET-KIEZEN-KAN_________________   € 8,5

inclusief koffie of thee

CRÈME BRÛLÉE_________________     € 6,00

krokant en zacht.

BROWNIE_________________     € 8

chocolat – sorbet bloedappelsien – framboos – kumquat

VOOR DE KLEINSTE BEZOEKERS

Kindermenu

(tot 12 jaar)

TONGSCHARRETJES_________________   € 12,00

Twee stuks, met frietjes & een ijsje achteraf.

KIDSBURGER_________________   € 12,00

van 100% puur rundsvlees met een slaatje en frietjes & een ijsje achteraf.

VOL AU VENT______________   € 10,00

Een klassieker voor kinderen, met frietjes & een ijsje achteraf.

KAASKROKET______________   € 10,00

met frietjes & een ijsje achteraf.

Salades

HAMBURGER VAN DE MAAND (TUSSEN 12.00 – 14.00)____________   € 17

agnus rundsburger – rode ui – geitenkaas – rode biet – huisgemaakte ketchup – dikke friet

CLUB SANDWICH____________   € 14

met jonge sla, tomaat, gegrilde hoevekip, gekookt ei & currydressing

SALADE GEITENKAAS____________   € 16,50

met spek, appel, rozijnentoast en honing.

SALADE MET KIP____________   € 17

met mango- en currydressing.

SALADE MET GEPANEERDE TONGSCHAR_______________   € 17

met tartaar.

SALADE FOLLE_______________   € 20

gemengde salade met aanbod van vis & vlees van de dag.

CEASAR SALADE_______________   € 17,50

ansjovis, kip, ceasardressing, parmesaan, ijsbergsla