Dinner
2 gangen 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €45pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp
Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €68pp
Voorgerechten
ceviche kingfish – mango – passievrucht- wasabi mayo 18
pladijs – truffel – aardpeer – hazelnoot 18
velouté eekhoorntjesbrood – coquille 18
carpaccio hert – knolselder – compté kaas 18
wilde eend – butternut – whisky 18
Hoofdgerechten
zeewolf – spitskool – béarnaise van mosselen – puree 28
rog – brokkelkaas – puree 29
hertenfilet – knolselder – veenbes – wildjus – pomme fondant (+€3) 36
stoverij van everzwijn – seizoensgroenten – zoet gemarineerde rode kool – amandelkroket 28
ravioli funghi – pecorino – roomsaus (veggie) 27
Nagerechten
panna cotta – peperkoek – peer 9
crèpe suzette – mandarijn – vanille 9
degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
A la carte
Filet pur “Ierse Black Agnus” 34
Entrecôte “Holstein “ 35
Keuze uit:
– pepersaus of champignonroom (+€2.5) of mergpijpboter
– gebakken kropsla of warme seizoensgroenten
Sushi & sashimi 16/24
Dessert
dame blanche 9
moelleux 12
tapa bordje 12