2 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht €47.5pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €57.5pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €67.5pp
Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €68pp
Voorgerechten
ceviche zalmforel – guacamole 18
bouchot mossel – citroengras – kokos – gochujang 18
sardines – pistache – komijn – peterselie – tomatensalsa 19
kalfstartaar “tonato” 18
ribfinger – chilimayo – opgelegde komkommer 18
libanees brood – hummus – feta – geroosterde wortel & bloemkool 18
Hoofdgerechten
zeewolf – prei – boter &bouillon van langoustine – puree 28
dorade – zuiderse groenten – tomaat – basilicum 28
vol au vent “belle de Flamande” 27
diamanthaas – jonge wortel – mergpijp – sjalot – zwarte look 32
ravioli limone – burrata – lamsoor – pesto 27
Nagerechten
pancake – aardbei – mascarpone – vanilleijs
cheesecake – speculoos – kers
degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
A la carte
MOSSELEN NATUUR 28
Sushi sashimi 16/24
Filet pur “Ierse Black Agnus”* 36
Paardenfilet* 38
Espetada – looksaus 32
*Keuze uit:
– pepersaus of kruidenboter of boter van mergpijp
– kropsla of seizoensgroenten of tomaten/boontjessla
Dessert
dame blanche 9
moelleux 12
tapa bordje 12