Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Dinner

 

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €45pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp

Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €68pp

 

Voorgerechten

Okonomiyaki “Japanse hartige pannenkoek” – Zeeuwse mossel – lardo 18

Korean bbq chicken sandwich 18

Kreeftensoep –  soft shell krab – ananas mango – cappuccino kokos  – koriander olie 20

Kroketje van geitenkaas – crème rucolla & basilicum – Alpenrund (veggie mogelijk) 18

Pulled pork – gefrituurde bloemkool – papadum 18

 

Hoofdgerechten

Mosselen – look gember – mousseline van miso – frietjes 30

Zwaardvis – citrus – lamsoor –  pasta 29

Gestoofde lamsnek – aubergine – wortel – piepers 28

Entrecote “Uruguay – grasgevoederd” – mayo kropsla  – rode wijnsaus – dikke friet 34

Zwarte inktvispasta – tomaat – harissa – feta – mossel (veggie mogelijk) 27

 

Nagerechten

Panna Cotta vanille – chocolade – peer – karamel

Tiramisu limoncello

Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Mosselen natuur “jumbo” – mosselsaus – frietjes 29

Filet pur “Ierse Black Agnus” 34

Keuze uit:

-pepersaus of mergpijpboter

-kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten

Dessert

dame blanche 9

moelleux 12

tapa bordje 12