Dinner
2 gangen 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €45pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp
Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €68pp
Voorgerechten
Okonomiyaki “Japanse hartige pannenkoek” – Zeeuwse mossel – lardo 18
Korean bbq chicken sandwich 18
Kreeftensoep – soft shell krab – ananas mango – cappuccino kokos – koriander olie 20
Kroketje van geitenkaas – crème rucolla & basilicum – Alpenrund (veggie mogelijk) 18
Pulled pork – gefrituurde bloemkool – papadum 18
Hoofdgerechten
Mosselen – look gember – mousseline van miso – frietjes 30
Zwaardvis – citrus – lamsoor – pasta 29
Gestoofde lamsnek – aubergine – wortel – piepers 28
Entrecote “Uruguay – grasgevoederd” – mayo kropsla – rode wijnsaus – dikke friet 34
Zwarte inktvispasta – tomaat – harissa – feta – mossel (veggie mogelijk) 27
Nagerechten
Panna Cotta vanille – chocolade – peer – karamel
Tiramisu limoncello
Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
A la carte
Mosselen natuur “jumbo” – mosselsaus – frietjes 29
Filet pur “Ierse Black Agnus” 34
Keuze uit:
-pepersaus of mergpijpboter
-kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten
Dessert
dame blanche 9
moelleux 12
tapa bordje 12