Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Dinner

 

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €42pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €52pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €59pp

Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp

 

Voorgerechten

Rilette van gerookte makreel – doperwt – groene asperge – dille olie 17

Zeebarbeel – bisque – venkel – paprika – croûtons – rouille 18

Tartaar van Argentijnse wilde gamba – ajo blanco – amandel 19

Aspergekroket – buikspek (veggie mogelijk) 17

Vietnamese rundersalade – chili – rode ui – koriander 17

Hoofdgerechten

Zalmfilet – asperge – honingmosterd – blini 27

Canneloni – buffelmozzarella – bieslooksaus “veggie” 27

Mechelse koekoek – risotto – champignon  – kalfsjus 28

Pladijsfilet – gegrilde asperge – limoen – kappers – waterkers 28

Lamsrumpsteak – bospeen – daslook – yoghurt – couscous  28

Nagerechten

In whisky & vanille gegaarde rabarber – kletskop – coco ijsroom 10

Tartelette “ruby chocolade” – aardbei 10

Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Filet pur “Ierse Black Agnus” 34

Entrecôte “Holstein” Duitsland  38

Keuze uit:

-pepersaus of mergpijpboter

-kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten

Dessert

dame blanche 9

moelleux 12

tapa bordje 12