Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Dinner

 

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €42pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €52pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €59pp

Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp

 

Voorgerechten

Gemarineerde zalm – citrus – rode ui – radijs – waterkers 18

Flammkuchen – mozzarella – lardo – pesto asperge – daslook (veggie mogelijk) 18/17

Vitello – buikspek tonijn – olijftoast – appelkapper 19

Rundertartaar – gelakte zeepaling 20/18

Asperge “kamille” – Wagyu – pijnboompit – rucolla – traagegaard eitje (veggie mogelijk) 20/18

 

Hoofdgerechten

Tonijn – caponata – rozemarijnaardappel of pasta 29

Rog – kombu – zeekraal – XO saus – kriel 30

Rundersteak “kimchi” – Koreaanse pickles – kropsla 29

Rack van speenvarken – primeurgroenten – rozemarijnaardappel – bbq saus 29

Pasta – zeewierboter – asperge – zilte groenten (optie gewokte kreeft + €15pp) 27

 

Nagerechten

Sabayon – kersen

Bavarois van yoghurt – appelsien

Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Filet pur “Ierse Black Agnus” 34

Entrecôte “Holstein” Duitsland  38

Keuze uit:

-pepersaus of mergpijpboter

-kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten

 

Dessert

dame blanche 9

moelleux 12

tapa bordje 12