Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Sharingmenu €58pp (enkel per tafel)

Hondshaai in’t groen – mierikswortel – venkel | Aziatische bubble wafel – gerookte makreel – Japanse mayo – soya | Duiffilet – gebakje van knolselder – kwartelei – prei | Wildzwijnrolletjes – bleu d’Auvergne – cantharel

***

Zeebaars – champignon – amandel – crispy ui – geprakte aardappel

Of

Eend – spitskool – pompoen – knoflook – caramel

Of

Ravioli van pompoen – salie – wintergroenten – Parmezaan

***

Degustatie van zoetigheden

Of

Degustatie van Belgische kaas – rozijnentoast (+€2.5)

 

De 4 eerste gerechten worden geserveerd als “sharing concept”. De gerechten worden geserveerd volgens ritme van de keuken. Tussen hoofd-en nagerecht dient u nog een keuze te maken

Aangepaste drankenformule beschikbaar

Geen uitzonderingen mogelijk aan beide menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen

Maandmenu

(€42.5*/€54.5**)

Hondshaai in’t groen – venkel – mierikswortel*

Of

Duiffilet – gebakje van knolselder – kwartelei – prei*

***

Aziatische “bubble” wafel – gerookte makreel – Japanse mayo – soya**

***

Zeebaars – champignon – amandel – crispy ui – geprakte aardappel*

Of

Eend – spitskool – pompoen – knoflook – caramel*

***

Gepocheerde peer – chocolade – walnoot/ahorn ijs – pistache*

Of

Degustatie van Belgische kazen (+2.5€)*

 

Aangepaste drankenformule beschikbaar. Aangepast wijntje bij elke gerecht.

Geen uitzonderingen mogelijk aan beide menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen

A la carte

Voorgerecht

Hondshaai in't groen - mierikswortel - venkel
18
Aziatische "bubble" wafel - gerookte makreel - Japanse mayo - soya
17
Duiffilet - gebakje van knolselder - kwartelei - prei
18
Wildzwijnrolletjes - bleu d'Auvergne - cantharel
18
Sushi & sashimi
16
Kroket van "Reypenaer" - zoetzure groenten - pijnboompit
17
Carpaccio van Herefordrund - beukenzwam - truffelmayo
18
sharing voorgerecht (4verschillende)
38/2p
Hondshaai in't groen | Bubble wafel - gerookte makreel | Duiffilet - knolselder | Wildzwijnrollejte - blue d'Auvergne

Hoofdgerecht

Zeebaars - champignon - amandel - crispy ui - geprakte aardappel
28
Rogvleugel - curryboter - chorizo - wortel - aardappel
29
Eend - spitskool - pompoen - knoflook - caramel
30
Sushi & sashimi
24
Mechelse koekoek - risotto - Pecorino - Serrano - truffeljus
28
Filet pur "Havian uit Zele" - geroosterde wintergroenten - Eryngii - mayo van paddenstoel - pepersaus - frietjes
34
Paardenfilet - stoemp van kool - sjalottenjus
34
Ravioli van pompoen - salie - Parmezaan
25
+ kreeftenstaart (+€15)

Dessert

Dame Blanche
8
Gepocheerd peertje - pistache - chocolade - walnoot - ahorn
9
Moelleux
9
Mousse van pastinaak - gezouten caramel - appel - mokka
8
Degustatie 4 Belgische kazen - krentebroodje
12
Degustatie 4 zoetigheden
12