Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Sharingmenu €58pp (enkel per tafel)

Gravad lax – blini – zure room – granaatappel | Gerookte forel – couscous bloemkool – wodka & peterselie | Kwartel – beuling – appel – aardpeer | Bouillon van wild & z’n ravioli

***

Kabeljauw – risotto – champignon – kreeftenjus

Of

Fazant “fine champagne” – gratin van knolselder – witloof

Of

Medaglione pasta – boschampignons – truffelboter

***

Degustatie van zoetigheden

Of

Degustatie van Belgische kaas – rozijnentoast (+€2.5)

 

De 4 eerste gerechten worden geserveerd als “sharing concept”. De gerechten worden geserveerd volgens ritme van de keuken. Tussen hoofd-en nagerecht dient u nog een keuze te maken

Aangepaste drankenformule beschikbaar

Geen uitzonderingen mogelijk aan beide menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen

Maandmenu

(€42.5*/€54.5**)

Gravad lax – blini – zure room – granaatappel*

Of

Carpaccio van hert – knolselder – truffeljus*

***

Wildkroket – tartaar rode biet – kervel – geitenkaas**

***

Kabeljauw – risotto – champignon – kreeftenjus*

Of

Fazant “fine champagne” – gratin van knolselder – witloof*

***

Bavarois van witte chocolade – mandarijn*

Of

Degustatie van Belgische kazen (+2.5€)*

 

Aangepaste drankenformule beschikbaar. Aangepast wijntje bij elke gerecht.

Geen uitzonderingen mogelijk aan beide menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen

A la carte

Voorgerecht

Gravad lax - zure room - blini - granaatappel
17
Gerookte forel - couscous van bloemkool - wodka & peterselie
17
Kwartel - beuling - appel - aardapeer
17
Carpaccio van hert - knolselder - truffeljus
17
Sushi & sashimi
16
Wildkroketten - tartaar rode biet - kervel - geitenkaas
17
Bouillon van wild & z'n bouillon
16
sharing voorgerecht (4verschillende)
38/2p
Gravad lax - gerookte forel - kwartel - bouillon

Hoofdgerecht

Kabeljauw - risotto - champignons - kreeftenjus
28
Rogvleugel - brokkelkaas - prei - gerookte mousseline - puree
28
Fazant "fine champagne" - gratin van knolselder - witloof
32
Hertenfilet - warme groenten - rode biet - zoete aardappel
34
Sushi & sashimi
24
Medaglione pasta - boschampignon - truffelboter
25
Filet pur "Havian uit Zele" - witloof - succrine - pepersaus - frietjes
34
Hazenpeper - spek - champignon - zilverui - kroketjes met veenbes
30

Dessert

Dame Blanche
8
Bavarois van witte chocolade - mandarijn
8
Moelleux
9
Crème brûlée van kastanje
8
Degustatie 4 Belgische kazen - krentebroodje
12
Degustatie 4 zoetigheden
12