Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Sharingmenu €59.50pp (enkel per tafel)

Tartaar Argentijnse gamba – pompoen – soepje van amandelen  Heek op Baskische wijze (witte wijn – chili) | Carpaccio van lam – tabouleh – geitenkaas – granaatappel – lenteui |Kroket van Iberico – roasted rib – pickles – wortel

***

Skrei kabeljauw – loempia van chorizo & wortel – citroengras – puree

Of

Kalf – mergpijp – ansjovismayo – gegrilde groene asperges – pomme fondant

Of

Pacheri pasta – mascarpone – tomaat – puntpaprika – buffelmozarella (veggie)

***

Degustatie van zoetigheden

Of

Degustatie van Belgische kaas – rozijnentoast (+€2.5)

 

De 4 eerste gerechten worden geserveerd als “sharing concept”. De gerechten worden geserveerd volgens ritme van de keuken. Tussen hoofd-en nagerecht dient u nog een keuze te maken

Aangepaste drankenformule beschikbaar

Geen uitzonderingen mogelijk aan beide menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen

Maandmenu

(€47.5*/€57.5**)

Tartaar Argentijnse gamba – pompoen – soepje van amandelen*

Of

Carpaccio van lam – tabouleh – geitenkaas – granaatappel – lentui*

***

Heek op Baskische wijze (chili-witte wijn)**

***

Skrei kabeljauw – loempia van wortel & chorizo – citroengras – puree*

Of

Kalf – mergpijp – gegrilde groene asperge – ansjovismayo – pomme fondant*

***

Cremeux – chocolade – framboos*

Of

Degustatie van Belgische kazen (+2.5€)*

 

Aangepaste drankenformule beschikbaar. Aangepast wijntje bij elke gerecht.

Geen uitzonderingen mogelijk aan beide menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen

A la carte

Voorgerecht

Sushi & sashimi
16
tartaar van Argentijnse gamba - soepje van amandelen - pompoen
18
Heek op Baskische wijze (chili - witte wijn)
18
Tataki van "Simmentaler" entrecôte - kimchi van witte kool - noodles
18
carpaccio van lam - tabouleh - geitenkaas - granaatappel - lenteui
18
Kroket van Iberico - roasted rib - pickles - wortel
17
sharing voorgerecht (4verschillende)
40/2p

Hoofdgerecht

Sushi & sashimi
24
skrei kabeljauw - loempia van chorizo & wortel - citroengras - puree
30
schelvis - bloemkool - aardappel - Hollandaise van schaaldieren
29
Côte à l'os van Simmentaler - 3 weken gerijpt - frietes
38
Filet pur" Havian uit Zele" - frietjes
34
fricasse van parelhoen - champigon - amandelkroket
28
kalf - mergpijn - ansovismayo - pomme fondant - gegrilde groene asperge
32
Pacheri pasta - mascarpone - tomaat - puntpaprika - buffelmozarella (veggie)
25

Dessert

Dame Blanche
8
Moelleux
9
tarte tatin
8
Cremeux - chocolade - framboos
8
Degustatie 4 Belgische kazen - krentebroodje
12
Degustatie 4 zoetigheden
12