Skip to main content

DINNER

ELKE AVOND (niet op woensdagavond)

Dinner

 

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €45pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp

Sharing (4 voorgerechten to share) – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €68pp

 

Voorgerechten

ceviche kingfish – mango – passievrucht- wasabi mayo 18

pladijs – truffel – aardpeer – hazelnoot 18

velouté eekhoorntjesbrood – coquille 18

carpaccio hert – knolselder – compté kaas 18

wilde eend – butternut – whisky 18

 

Hoofdgerechten

zeewolf – spitskool – béarnaise van mosselen – puree 28

rog – brokkelkaas – puree 29

hertenfilet – knolselder – veenbes – wildjus – pomme fondant (+€3) 36

stoverij van everzwijn – seizoensgroenten – zoet gemarineerde rode kool – amandelkroket 28

ravioli funghi – pecorino – roomsaus (veggie) 27

 

Nagerechten

panna cotta – peperkoek – peer 9

crèpe suzette – mandarijn – vanille 9

degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Filet pur “Ierse Black Agnus” 34

Entrecôte “Holstein “ 35

Keuze uit:

– pepersaus of champignonroom (+€2.5) of mergpijpboter

– gebakken kropsla of warme seizoensgroenten

Sushi & sashimi 16/24                                           

 

Dessert

dame blanche 9

moelleux 12

tapa bordje 12