Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

Lunch

Dagsoep + hoofdgerecht €23pp

Dinsdag – woensdag – donderdag 30-31/07 & 1/08

 

Vrijdag 26/7

Minestrone & Wijtingfilet – crème wortel – citroengras – aardappel

 

 

 

 

Menu

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht  €45pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp

 

Voorgerechten

Okonomiyaki “Japanse hartige pannenkoek” – Zeeuwse mossel – lardo 18

Korean bbq chicken sandwich 18

Kreeftensoep –  soft shell krab – ananas mango – cappuccino kokos  – koriander olie 20

Kroketje van geitenkaas – crème rucolla & basilicum – Alpenrund (veggie mogelijk) 18

Pulled pork – gefrituurde bloemkool – papadum 18

 

Hoofdgerechten

Mosselen – look gember – mousseline van miso – frietjes 30

Zwaardvis – citrus – lamsoor –  pasta 29

Gestoofde lamsnek – aubergine – wortel – piepers 28

Entrecote “Uruguay – grasgevoederd” – mayo kropsla  – rode wijnsaus – dikke friet 34

Zwarte inktvispasta – tomaat – harissa – feta – mossel (veggie mogelijk) 27

 

Nagerechten

Panna Cotta vanille – chocolade – peer – karamel

Tiramisu limoncello

Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Filet pur “Ierse Black Agnus”  34

Mosselen natuur “jumbo” – frietjes – mosselsaus 29

Keuze uit:

-pepersaus of mergpijpboter / kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten

 

*Sla geitenkaas – spek – vijg – maple balsamico dressing – walnoot 22

*Fish & chips  20

*Caesarsalad – crispy chicken – ansjovis 22

*Salade Niçoise 24

*Rundersalade – chili – rode ui – koriander 22

*Sushi & sashimi 16/24

 

*dame  blanche 9

*moelleux 12

*tapa bordje 12