Daglunch soep & hoofdgerecht €23
dinsdag – woensdag – donderdag 12/09 tem 26/09
GESLOTEN
vrijdag 08/09
Salade Nicoise & yoghurtijsroom – rode vruchten
MENU
Menu 2 gangen €39pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht)
Menu 3 gangen €49pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
Menu 4 gangen €59pp (2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
voorgerechten
*Ceviche van vlaswijting – crème van traaggegaarde dooier
*Zalmfilet – groene curry- spinazie
*Taco – scampi – pico de gallo – rode kool
*Gegratineerde Zeeuwse mosselen
*Vietnamese rundscarpaccio – pinda – limoen
*Peruaanse kip anticucho – padron peper – bloemkook
hoofgerechten
*Zwaardvis – pasta – grapefruit – sinaas – olijf
*Zeebaars – citroenpesto – zeekraal – lamsoor
*Licht gepekeld speenvarken – wortel – zoetzure gembersaus – noodles
*Kalfspicanha – chimichurri – gegrilde mais – tomaat
*Romige citroenpasta – pesto – courgette – yoghurt – Halloumi (veggie)
*Mosselen natuur
nagerecht
*Merengue – mousse van yoghurt – nectarine – abrikoos
*Crèpe Suzette “Style 95”
*degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
MENU ENKEL PER TAFEL – MAX 4 GERECHTEN PER TAFEL – AANGEPASTE WIJN MOGELIJK
A la carte
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert