Daglunch soep & hoofdgerecht €23
dinsdag – woensdag – donderdag 6-7-8/06
Vrijdag 02/06
Aspergesoep & filet van rogvleugel – sausje van daslook – krieltjes – asperge
MENU
Menu 2 gangen €39pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht)
Menu 3 gangen €49pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
Menu 4 gangen €59pp (2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
voorgerechten
*Carpaccio van zeeduivel – bouillon van soja – jus van duindoornbes
*Croque van zeebarbeel – oud Brugge – roomkaas
*Gamba – chili – look – noodles – cashewnoot
*Lichtgerookte kalfsfilet – aioli – croutons – avocado – pijnboompit
*Kroket van lam & buffelricotta – groene asperges – bimi
hoofgerechten
*Kabeljauw “Baharat” – paprika – tomaat – olijf
*Pladijsfilet – scheermes- mosseltjes – venkel – courgette – fregola – Vermouth
*Lomo Iberico – opgelegde groenten – zoete aardappel – bbq saus
*Gelakte runderbavette – Oosterse boerenkool – spicy wedges
*Gegrilde asperges – kumquat – burrata (veggie)
*Gegrilde asperges – kumquat – burrata – kingkrab (+15€pp)
nagerecht
*Sabaglione – mango ijsroom – exotische vruchten
*Pancake taco – rode vrucht – mascarpone
*degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
MENU ENKEL PER TAFEL – MAX 4 GERECHTEN PER TAFEL – AANGEPASTE WIJN MOGELIJK
A la carte
Voorgerecht
Hoofdgerecht
Dessert