Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

Lunch

Dagsoep + hoofdgerecht €23pp

Dinsdag – woensdag – donderdag 11-12-13/06

Courgette soep & Steak – parmezaan – rucolla – rozemarijnaardappel

vrijdag 14/06

 

Menu

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht  €42pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €52pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €59pp

 

Voorgerechten

Gemarineerde zalm – citrus – rode ui – radijs – waterkers 18

Flammkuchen – mozzarella – lardo – pesto asperge – daslook (veggie mogelijk) 18/17

Vitello – buikspek tonijn – olijftoast – appelkapper 19

Rundertartaar – gelakte zeepaling 20

Asperge “kamille” – Wagyu – pijnboompit – rucolla – traagegaard eitje (veggie mogelijk) 20/18

 

Hoofdgerechten

Tonijn – caponata – rozemarijnaardappel of pasta 29

Rog – kombu – zeekraal – XO saus – kriel 30

Rundersteak “kimchi” – Koreaanse pickles – kropsla 29

Rack van speenvarken – primeurgroenten – rozemarijnaardappel – bbq saus 29

Pasta – zeewierboter – asperge – zilte groenten (optie gewokte kreeft + €15pp) 27

 

Nagerechten

Sabayon – kersen – kriekenbier

Bavarois van yoghurt – appelsien

Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Filet pur “Ierse Black Agnus”  34

Entrecôte “Holstein” Duitsland 38

Keuze uit:

-pepersaus of mergpijpboter / kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten

 

*Sla geitenkaas – spek – vijg – maple balsamico dressing – walnoot 22

*Fish & chips  20

*Caesarsalad – crispy chicken – ansjovis 22

*Salade Niçoise 24

*Rundersalade – chili – rode ui – koriander 22

*Sushi & sashimi 16/24

 

*dame  blanche 9

*moelleux 12

*tapa bordje 12