Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

Lunch

Dagsoep + hoofdgerecht €23pp

Dinsdag – Woensdag – Donderdag 14-15-16/01

Wortel-gembersoep & varkenshaasje – champignon – rode wijnsaus – gratin

Vrijdag 17/01/25

 

Menu

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht  €45pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp

 

Voorgerechten

gemarineerde zalm – rode biet – sinaas – venkel 19

gebakken coquille – iberico – savooikool – kalfsjus 19

tataki van lichtgerookt wildzwijn – soya mayo – opgelegde groeten 19

carpaccio van hert – gorgonzola 19

kroket van knolselder – eendenborst 18

 

Hoofdgerechten

wijting – jus van strandkrab – shiitake – parelgort 28

rogvleugel – geconfijte prei – brokkelkaas – puree 28

fazant – witloof – knolselder – jus calvados – hazelnoot – gratin 34

stoverij van hert – veenbes – amandelkroket 32

hazenrug – zilverui – spek – spruit – wildjus – rozemarijnaardappel (+€5) 36

ravioli funghi – roomsaus – pecorino – witte truffel (veggie) 27

 

Nagerechten

snickers “style 95” – pinda – chocolade 9

crèpe suzette – mandarijn – vanille 9

degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Filet pur “Ierse Black Agnus”  35

Entrecôte “ Simmentaler“ 35

Keuze uit:

– pepersaus of champignonroom (+€2.5) of mergpijpboter

– gebakken kropsla of warme seizoensgroenten

 

*Sla geitenkaas – spek – vijg – balsamico – walnoot – rozijn 22

*Fish & chips 20

*Steak tartaar – frietjes 23

*Caesar salad – crispy chicken – ansjovis 22

*Sushi & sashimi 16/24

 

Gelieve u te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel.  Vanaf +6p tot 3 verschillende gerechten.

Aangepaste wijn mogelijk.

Er zijn geen uitzonderingen mogelijk aan het menu.  Alle gerechten zijn à la carte te verkrijgen.

Sommige gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. De gerechten kunnen afwijken.  Voor vragen, richt u tot het personeel.

Dessert

*dame  blanche 9

*moelleux 12

*tapa bordje 12