Lunch
Dagsoep + hoofdgerecht €23pp
di- woe- do
vrijdag 18/11
tomatensoep & kabeljauw – peterseliewortel – graanmosterd – puree
businesslunch: kies een voorgerecht uit de lijst + hoofdgerecht lunch €32pp
Salades
warme geitenkaas & honing – sla – spek – walnoot – rozijnentoast 22
geconfijte eend – vijg – appel – veldsla -witloof – hazelnoot 22
caesar salad – crispy chicken – ansjovis 22
fish & chips 20
steak tartaar – champignons – truffelmayo – oude kaas – frietjes 23
Sushi & sashimi 16/24
KAART
Voorgerechten
vissoep – rouille – toast 18
kabeljauw – gepekelde – rode biet – gin – venkel – pompelmoes 19
gamba – buikspek – zuurkool – peterseliewortel 19
carpaccio hert – truffelmayo – pecorino – pijnboompit 20
bapao geconfijte eend – rode kool 19
gebakken ganzenlever – peer – rozijn – porto 22
flammkuchen – champignon – rode ui – walnoot – geitenkaas (veggie) 19
sushi sashimi 16
Hoofdgerechten
zeewolf – pompoenrisotto – champignons 30
snoekbaars –paddenstoel – truffel – puree van kastanje 29
ravioli pompoen – salieboter (veggie) 26
fazant– knolselder – fine champagne – kroket 32
stoverij everzwijn – herfstgroenten – puree pastinaak 28
hazenrug – wintergarnituur – wildjus – zoete aardappelkroket 34
sushi sashimi 24
filet pur “Ierse Black Agnus”* 37
entrecôte “Xavoria” – 21d gerijpt – extra marbled* 39
*Keuze uit:
– pepersaus of kruidenboter of boter van mergpijp
– kropsla of seizoensgroenten of gebraiseerd witloof
Menu (kies voor-, en hoofdgerecht)
2 gangen 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €47.50pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €57.50pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €67.50pp
Dessert
dame blanche 9
moelleux 12
tapa bordje 12
appel-gember cake met roomkaas 10
loempia banaan – brownie – ijsroom gezouten caramel 10
degustatie Belgische kazen (4st) – rozijntoast 14