Lunch
Dagsoep + hoofdgerecht €23pp
Dinsdag – Woensdag – Donderdag
Vrijdag 4/10
Pompoensoep & Zalmfilet – mosterdsaus – prei – puree
Menu
2 gangen 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €45pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp
Voorgerechten
wijting – butternut – olie van bosui 18
Argentijnse gamba – burrata – cum quat – groene asperge 18
bubble wafel “okonomiyaki” – octopus – wakamé – Japanse mayo 18
rundertartaar – mousse van gerookte makreel – bieslookmayo 18
kwartel – honing – zwarte peper – champignon – kroketje van patinaak – kwartelei 18
Hoofdgerechten
zeewolf – spitskool – béarnaise van mosselen – puree 28
tongschar – beurre blanc van champagne – geconfijte prei – puree 29
wilde eend – cake van champignon & truffel – amandelkroket 30
kalf – mergpijp – ravioli van aubergine – gedroogde ui 30
ravioli aubergine – walnoot – pecorino – rucola – salieboter (veggie) 26
Nagerechten
bosbessen-en bramenmousse – witte chocolade – muntolie 9
tartelette – abrikoos – appel – kaneelijs 9
degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
A la carte
Filet pur “Ierse Black Agnus” 34
Entrecôte “ Simmentaler“ 35
Keuze uit:
– pepersaus of champignonroom (+€2.5) of mergpijpboter
– gebakken kropsla of warme seizoensgroenten
*Sla geitenkaas – spek – vijg – balsamico – walnoot – rozijn 22
*Fish & chips 20
*Steak tartaar – frietjes 23
*Caesar salad – crispy chicken – ansjovis 22
*Sushi & sashimi 16/24
Gelieve u te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf +6p tot 3 verschillende gerechten.
Aangepaste wijn mogelijk.
Er zijn geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Alle gerechten zijn à la carte te verkrijgen.
Sommige gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. De gerechten kunnen afwijken. Voor vragen, richt u tot het personeel.
Dessert
*dame blanche 9
*moelleux 12
*tapa bordje 12