Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

Lunch

Dagsoep + hoofdgerecht €23pp

di- woe- do

vrijdag 18/11

tomatensoep & kabeljauw – peterseliewortel – graanmosterd – puree

businesslunch:  kies een voorgerecht uit de lijst + hoofdgerecht lunch €32pp

 

Salades

warme geitenkaas & honing – sla – spek – walnoot – rozijnentoast 22

geconfijte eend – vijg – appel – veldsla -witloof – hazelnoot  22

caesar salad – crispy chicken – ansjovis  22

fish & chips 20

steak tartaar –  champignons – truffelmayo – oude kaas – frietjes 23

Sushi & sashimi 16/24

 

KAART

Voorgerechten

vissoep – rouille – toast 18

kabeljauw – gepekelde – rode biet – gin – venkel – pompelmoes 19

gamba – buikspek – zuurkool – peterseliewortel 19

carpaccio hert – truffelmayo – pecorino – pijnboompit 20

bapao geconfijte eend – rode kool 19

gebakken ganzenlever – peer – rozijn – porto 22

flammkuchen – champignon – rode ui – walnoot – geitenkaas (veggie) 19

sushi sashimi 16

 

Hoofdgerechten

zeewolf – pompoenrisotto – champignons 30

snoekbaars –paddenstoel – truffel – puree van kastanje 29

ravioli pompoen – salieboter (veggie) 26

fazant– knolselder – fine champagne – kroket 32

stoverij everzwijn – herfstgroenten  – puree pastinaak 28

hazenrug – wintergarnituur – wildjus – zoete aardappelkroket 34

sushi sashimi 24

filet pur “Ierse Black Agnus”* 37

entrecôte “Xavoria” – 21d gerijpt – extra marbled* 39

*Keuze uit:

– pepersaus of kruidenboter of boter van mergpijp

– kropsla of seizoensgroenten of gebraiseerd witloof

 

Menu (kies voor-, en hoofdgerecht)

2 gangen                1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht                                        €47.50pp

3 gangen                1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert                       €57.50pp

4 gangen                2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert                      €67.50pp

 

Dessert

dame blanche 9

moelleux 12

tapa bordje 12

appel-gember cake met roomkaas 10

loempia banaan – brownie – ijsroom gezouten caramel 10

degustatie Belgische kazen (4st) – rozijntoast 14