Lunch
Dagsoep + hoofdgerecht €23pp
Dinsdag – woensdag – donderdag 23-24-25/04
Wortel-gembersoep & Cordon bleu – kaassaus – bloemkool – aardappel
vrijdag 26/04
Menu
2 gangen 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €42pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €52pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €59pp
Voorgerechten
Rilette van gerookte makreel – doperwt – groene asperge – dille olie 17
Zeebarbeel – bisque – venkel – paprika – croûtons – rouille 18
Tartaar van Argentijnse wilde gamba – ajo blanco – amandel 19
Aspergekroket – buikspek (veggie mogelijk) 17
Vietnamese rundersalade – chili – rode ui – koriander 17
Hoofdgerechten
Zalmfilet – asperge – honingmosterd – blini 27
Canneloni – buffelmozzarella – bieslooksaus “veggie” 27
Mechelse koekoek – risotto – champignon – kalfsjus 28
Pladijsfilet – gegrilde asperge – limoen – kappers – waterkers 28
Lamsrumpsteak – bospeen – daslook – yoghurt – couscous 28
Nagerechten
In whisky & vanille gegaarde rabarber – kletskop – coco ijsroom 10
Tartelette “ruby chocolade” – aardbei 10
Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
A la carte
Filet pur “Ierse Black Agnus” 34
Entrecôte “Holstein” Duitsland 38
Keuze uit:
-pepersaus of mergpijpboter / kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten
*Sla geitenkaas – spek – vijg – maple balsamico dressing – walnoot 22
*Fish & chips 20
*Caesarsalad – crispy chicken – ansjovis 22
*Vietnamese rundersalade – chili – rode ui – koriander 22
*Sushi & sashimi 16/24
*dame blanche 9
*moelleux 12
*tapa bordje 12