Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

Lunch

Dagsoep + hoofdgerecht €23pp

di- woe- do 15-16/17/7

tomatensoep & runderbrochette – koude aardappelsla – rauwkost – pepersaus

vrijdag 18/7

 

!NIEUW!

businesslunch:  kies een voorgerecht uit de lijst + hoofdgerecht lunch €32pp

 

Salades

Sla geitenkaas – spek – vijg – balsamico – walnoot – rozijn 22

Fish & chips 20

Steak tartaar – frietjes 23

Caesar salad – crispy chicken – ansjovis 22

Sushi & sashimi 16/24

 

Menu

2 gangen   1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht €47.5pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €57.5pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €67.5pp

 

Voorgerechten

geschroeide coquille – groene gazpacho 19

canneloni Argentijnse gamba – jus gember & citroengras 19

mosseltjes – gochujang– citroengras – kokos 18

yakitori van kippendij – tare glazuur – yuzu mayo 17

takaki rund – rammenas – radijs – koreander – sesam – noodles 18

libanees brood – hummus – geroosterde wortel & bloemkool – feta (veggie) 17

 

Hoofdgerechten

zeewolf – prei – boter van langoustine – mousseline – lamsoor 28

mosselen natuur 29

vol au vent “belle de Flamande” 27

kalfsentrecôte – paprika – loempia aardappel – erwt 30

pasta caponata (veggie) 24

 

Nagerechten

witte chocomousse  – bergamot

panna cotta vlierbloesem – rood fruit

degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Mosselen natuur 29

Sushi sashimi 16/24

Filet pur “Ierse Black Agnus”* 36

 Espetada – looksaus  30

 *Keuze uit:

– pepersaus of kruidenboter of boter van mergpijp

– kropsla of seizoensgroenten of tomaten/boontjessla

                                  

Dessert

dame blanche 9

moelleux 12

tapa bordje 12