Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

 Daglunch  soep & hoofdgerecht   €23

dinsdag -woensdag – donderdag 27-28-29/02

Tomaat-paprikasoep & Varkenshaasje – witloof – waterkers – pepersaus – rösti aardappel

vrijdag 01/03

MENU

Menu 2 gangen                     €39pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht)

Menu 3 gangen                     €49pp (1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)

Menu 4 gangen                     €59pp (2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)

voorgerechten

*carpaccio zwaardvis – citrus – miso

*garnaalkroket – mayo strandkrab – venkel

*hondshaai – buikspek – spinazie – groene asperge – Noordzeedashi

*tartaar kalf – duo van tonijn – olijfbrood – tomaat – pijnboompit

-quiche risotto – prei – broccoli – gerookte mozzarella

hoofgerechten

*Thaise waterzooi – zeeduivel

*skrei – Hollandaise – wortel – kriel

*canneloni à la Moresca (veggie) + octopus (+€15)

*duroc de bataille – spitskool – zoete paprika – mayo pickles

*rundershortrib “ossobucco style” – zoete aardappel – gremolata

dessert

*panna cotta witte chocolade – blauwe bes

*crème brûlée van rijstpap – rum – rozijn

*degustatie Belgische kazen (+€5)

 

groepen vanaf +6 p, gelieve zich te beperken tot 3 verschillende voor-en hoofdgerechten

Al de gerechten uit het menu zijn à la carte te verkrijgen. voorgerecht €18 – hoofdgerecht tussen €24 – €34

Enkel à la carte te verkrijgen

Sushi & sashimi
16/24
Filet pur 'Ierse black agnus"
34
Entrecôte "Carima"
40
Sla - geitenkaas - peer - vijg - spek - maple balsamicodressing - walnoot
22
Caesar salad - crispy chicken - ijsberg - ansjovis
22
Fish & chips
20
Dame blanche
9
Moelleux
10
Tapa bordje (degustatie zoetigheden)
12
Degustatie van 4 Belgische kazen
14