Lunch
Dagsoep + hoofdgerecht €23pp
Dinsdag – Woensdag – Donderdag 14-15-16/01
Wortel-gembersoep & varkenshaasje – champignon – rode wijnsaus – gratin
Vrijdag 17/01/25
Menu
2 gangen 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €45pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp
Voorgerechten
gemarineerde zalm – rode biet – sinaas – venkel 19
gebakken coquille – iberico – savooikool – kalfsjus 19
tataki van lichtgerookt wildzwijn – soya mayo – opgelegde groeten 19
carpaccio van hert – gorgonzola 19
kroket van knolselder – eendenborst 18
Hoofdgerechten
wijting – jus van strandkrab – shiitake – parelgort 28
rogvleugel – geconfijte prei – brokkelkaas – puree 28
fazant – witloof – knolselder – jus calvados – hazelnoot – gratin 34
stoverij van hert – veenbes – amandelkroket 32
hazenrug – zilverui – spek – spruit – wildjus – rozemarijnaardappel (+€5) 36
ravioli funghi – roomsaus – pecorino – witte truffel (veggie) 27
Nagerechten
snickers “style 95” – pinda – chocolade 9
crèpe suzette – mandarijn – vanille 9
degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
A la carte
Filet pur “Ierse Black Agnus” 35
Entrecôte “ Simmentaler“ 35
Keuze uit:
– pepersaus of champignonroom (+€2.5) of mergpijpboter
– gebakken kropsla of warme seizoensgroenten
*Sla geitenkaas – spek – vijg – balsamico – walnoot – rozijn 22
*Fish & chips 20
*Steak tartaar – frietjes 23
*Caesar salad – crispy chicken – ansjovis 22
*Sushi & sashimi 16/24
Gelieve u te beperken tot 4 verschillende gerechten per tafel. Vanaf +6p tot 3 verschillende gerechten.
Aangepaste wijn mogelijk.
Er zijn geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Alle gerechten zijn à la carte te verkrijgen.
Sommige gerechten kunnen allergenen of sporen van allergenen bevatten. De gerechten kunnen afwijken. Voor vragen, richt u tot het personeel.
Dessert
*dame blanche 9
*moelleux 12
*tapa bordje 12