Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

Lunch

Dagsoep + hoofdgerecht €23pp

Dinsdag – woensdag – donderdag 23-24-25/04

Wortel-gembersoep & Cordon bleu – kaassaus – bloemkool – aardappel

vrijdag 26/04

 

 

 

Menu

2 gangen   1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht  €42pp

3 gangen    1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €52pp

4 gangen   2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €59pp

 

Voorgerechten

Rilette van gerookte makreel – doperwt – groene asperge – dille olie 17

Zeebarbeel – bisque – venkel – paprika – croûtons – rouille 18

Tartaar van Argentijnse wilde gamba – ajo blanco – amandel 19

Aspergekroket – buikspek (veggie mogelijk) 17

Vietnamese rundersalade – chili – rode ui – koriander 17

Hoofdgerechten

Zalmfilet – asperge – honingmosterd – blini 27

Canneloni – buffelmozzarella – bieslooksaus “veggie” 27

Mechelse koekoek – risotto – champignon  – kalfsjus 28

Pladijsfilet – gegrilde asperge – limoen – kappers – waterkers 28

Lamsrumpsteak – bospeen – daslook – yoghurt – couscous  28

Nagerechten

In whisky & vanille gegaarde rabarber – kletskop – coco ijsroom 10

Tartelette “ruby chocolade” – aardbei 10

Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)

 

A la carte

Filet pur “Ierse Black Agnus”  34

Entrecôte “Holstein” Duitsland 38

Keuze uit:

-pepersaus of mergpijpboter / kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten

 

*Sla geitenkaas – spek – vijg – maple balsamico dressing – walnoot 22

*Fish & chips  20

*Caesarsalad – crispy chicken – ansjovis 22

*Vietnamese rundersalade – chili – rode ui – koriander 22

*Sushi & sashimi 16/24

 

*dame  blanche 9

*moelleux 12

*tapa bordje 12