LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

Lunch €21

Dinsdag – woensdag – donderdag 7-8-9/12/2021

Knolseldersoep

***

Kalfsfilet – pepersaus – warme groenten – pompoenpuree

Business Lunch € 30

Hondshaai – buikspek – pompoen – dashi of

Gerookte wild zwijn “tataki style” – spicy mango

***

Kabeljauw – risotto – Pecorino – kokkels of

Hert – appelcompote- bloedworst – paddenstoel – gratin (+€2.5)

***

Koffie | thee

Maandmenu €40

Hondshaai – buikspek – pompoen – dashi of

Gerookte wild zwijn “tataki style” – spicy mango

***

Kabeljauw – risotto – Pecorino – kokkels of

Hert – appelcompote- bloedworst – paddenstoel – gratin (+€2.5)

***

Pannacotta van bramen – yoghurt

of

Degustatie 3 Belgische kazen

A la carte

Voorgerecht

Sushi & sashimi
16
Carpaccio van gepeld hert - violetaardappel - knolselder - crème bospaddenstoel
18
Hondshaai - buikspek - pompoen - dashi
17
Zalm - rode biet - sinaas - venkel
17
Gerookte wildzwijn 'tataki style' - spicy mango
18
Rund - shortrib - wortel - sake - mirin - soya
17

Hoofdgerecht

Kabelauw - risotto - Pecorino - kokkels
28
Hazenrug - tarte tatin rode ui - wintergroenten - rode biet - amandelkroket
32
Orecciette - beukenzwam - zeekraal
23
Kreeft - ossenstaart - tomaat - aardpeer - puree
32
Sushi & sashimi
24
Stoverij van fazant - kool - jenever - champignon - kroket
28
Filet pur - warme seizoensgroenten - zwarte pepersaus - frietjes
32
Hert - appelcompote - bloedworst - knolselder - gratin - paddenstoel
32
Sla - geitenkaas - peer - vijg - spek - maple balsamicodressing - walnoot
23

Kids

Fish & chips
12
frietjes
Hamburger
12
frietjes

Dessert

Dame blanche
8
Pannacotta van bramen - yoghurt
8
Crème brûlée van rijstpap - Rhum - rozijnen
8
Moelleux
9
Dessertvoorwienietkiezenkan
10
Degustatie van 4 Belgische kazen
12