Skip to main content

LUNCHKAART

DINSDAGMIDDAG, WOENSDAGMIDDAG, DONDERDAGMIDDAG, VRIJDAGMIDDAG

 Lunch €21

dinsdag – woensdag – donderdag 21-22-23/03

Tomatensoep

***

Duroc – groene asperge – zoete aardappel & Brie – jus van rozemarijn

***

Vrijdag 24/03

Business Lunch € 35.00

Tartaar Argentijnse gamba – pompoen – soepje van amandelen

Of

Carpaccio van lam – tabouleh – geitenkaas – granaatappel – lentui

***

Skrei kabeljauw – loempia van wortel & chorizo – citroengras – puree

Of

Kalf – mergpijp – gegrilde groene asperge – ansjovismayo – pomme fondant

***

Koffie | thee

MAANDMENU

(€47.5*/€57.5**)

Tartaar Argentijnse gamba – pompoen – soepje van amandelen*

Of

Carpaccio van lam – tabouleh – geitenkaas – granaatappel – lentui*

***

Heek op Baskische wijze (chili-witte wijn)**

***

Skrei kabeljauw – loempia van wortel & chorizo – citroengras – puree*

Of

Kalf – mergpijp – gegrilde groene asperge – ansjovismayo – pomme fondant*

***

Cremeux – chocolade – framboos*

Of

Degustatie van Belgische kazen (+2.5€)*

A la carte

Voorgerecht

Sushi & sashimi
16
tartaar van Argentijnse gamba - soepje van amandelen - pompoen
18
heek op Baskische wijze (chili - witte wijn)
18
carpaccio van lam - tabouleh - geitenkaas - granaatappel - lenteui
18
kroket van Iberico - roasted rib - pickles - wortel
17
Tataki van "Simmentaler" entrecôte - kimchi witte kool - noodles
18
sharing voorgerecht
40/2p
tartaar Argentijnse gamba - Heek - Carpaccio lam - kroket iberico)

Hoofdgerecht

Sushi & sashimi
24
Skrei kabeljauw - loempia van wortel & chorizo - citroengras - puree
30
Schelvis - bloemkool - aardappel - Hollandaise van schaaldieren
29
fricassee van parelhoen - amandelkroket - champignon
28
Filet pur 'Havian uit Zele" - frietjes
34
Côte à l'os "Simmentaler" - frietjes
38
Pacheri pasta - mascarpone - tomaat - puntpaprika - buffelmozarella (veggie)
25
Sla - geitenkaas - peer - vijg - spek - maple balsamicodressing - walnoot
22
Caesar salad - crispy chicken - ijsberg - ansjovis
22
Fish & chips
20

Dessert

Dame blanche
8
Tarte tatin
8
Cremeux - chocolade - framboos
8
Moelleux
9
Tapa bordje (degustatie zoetigheden)
10
Degustatie van 4 Belgische kazen
12