Lunch
Dagsoep + hoofdgerecht €23pp
Dinsdag – woensdag – donderdag 30-31/07 & 1/08
Vrijdag 26/7
Minestrone & Wijtingfilet – crème wortel – citroengras – aardappel
Menu
2 gangen 1 voorgerecht en 1 hoofdgerecht €45pp
3 gangen 1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €55pp
4 gangen 2 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert €65pp
Voorgerechten
Okonomiyaki “Japanse hartige pannenkoek” – Zeeuwse mossel – lardo 18
Korean bbq chicken sandwich 18
Kreeftensoep – soft shell krab – ananas mango – cappuccino kokos – koriander olie 20
Kroketje van geitenkaas – crème rucolla & basilicum – Alpenrund (veggie mogelijk) 18
Pulled pork – gefrituurde bloemkool – papadum 18
Hoofdgerechten
Mosselen – look gember – mousseline van miso – frietjes 30
Zwaardvis – citrus – lamsoor – pasta 29
Gestoofde lamsnek – aubergine – wortel – piepers 28
Entrecote “Uruguay – grasgevoederd” – mayo kropsla – rode wijnsaus – dikke friet 34
Zwarte inktvispasta – tomaat – harissa – feta – mossel (veggie mogelijk) 27
Nagerechten
Panna Cotta vanille – chocolade – peer – karamel
Tiramisu limoncello
Degustatie 4 Belgische kazen – rozijnenbroodje (+€5pp)
A la carte
Filet pur “Ierse Black Agnus” 34
Mosselen natuur “jumbo” – frietjes – mosselsaus 29
Keuze uit:
-pepersaus of mergpijpboter / kropsla & yoghurtdressing of primeurgroenten
*Sla geitenkaas – spek – vijg – maple balsamico dressing – walnoot 22
*Fish & chips 20
*Caesarsalad – crispy chicken – ansjovis 22
*Salade Niçoise 24
*Rundersalade – chili – rode ui – koriander 22
*Sushi & sashimi 16/24
*dame blanche 9
*moelleux 12
*tapa bordje 12