Skip to main content

FEESTDAGEN TRAITEURDIENST 2019-2020
RESTAURANT HUISNUMMER 95

MENU 5 GANGEN

€40

Hapjes(3st):
Forel – handgerolde couscous van rode biet – zure room – lompvisei*
Eend – veenbes – chutney van witloof*
Burrata – grijze garnaal – radijs*
***
Voorgerecht:
Cannelloni van tongschar, Kingkrab, gel van Granny Smith, avocado, granaatappel**
Of
Kwartel (gerookt – geconfijt – ficelle) chutney mango – ganzenlever – crème van walnoot**
***
Soep:
Vichysoise van peterseliewortel
***
Hoofdgerecht:
Kabeljauw – schorseneer – shi itake – aardpeer - jus bouillabaisse - krieltjes
Of
Hertentournedos – raap – girolles – gratin van knolselder - wildjus
***
Dessert:
Poire belle Hélène “style”**
Of
Selectie 3 Belgische kazen – rozijnenbrioche

MENU 3 GANGEN

€32,5

Keuze uit bovenvermeld voor-, hoofdgerecht en dessert

MENU 4 GANGEN

€35

Keuze uit bovenvermeld voor-, -hoofdgerecht en dessert + soep

A LA CARTE MENU

HAPJES (per 3st)

€8,25/3st

Forel – handgerolde couscous van rode biet – zure room – lompvisei*
Eend – veenbes – chutney van witloof*
Burrata – grijze garnaal – radijs*

VOORGERECHTEN

Sushi & sashimi – gember – wakamé - soyasaus – wasabi **

€12

(bij meedere p. in schotel geserveerd)

Carpaccio van hert – girolles – knolselder - truffelolie**

€14

Kwartel (gerookt – geconfijt – ficelle) chutney mango – ganzenlever – crème van walnoot**

€14

Cannelloni van tongschar, Kingkrab, gel van Granny Smith, avocado, granaatappel**

€14

Plankje wildcharcuterie (gerookte ham van hert – lolly eendenlever – salami van everzwijn – ham van houtduif – pâté van haas) – Ardeense compote – vijgenbrood**

€14

Tartaar van kalf – tonijnmayo – radijs – rode biet – wortel**

€15

Kreeftenstaart – grapefruit – meloen**

€22

HOODGERECHTEN

Haas – boterraap – spruit – girolles – poivrade – amandelkroket

€22

Sushi & sashimi – gember – wakamé - soyasaus – wasabi**

€16

(bij meerdere p. in schotel geserveerd)

Wildstoverij – amandelkroketten

€15

Ravioli van pompoen – Oosterse bouillon – champignons “veggie”

€15

Kabeljauw – schorseneer – shiitake – aardpeer - jus bouillabaisse – krieltjes

€20

Hertentournedos – raap – girolles – gratin van knolselder - wildjus

€20

Parelhoen – boterraap – spek – spruiten – girolles – Fine champagne - amandelkroket

€20

SOEPEN 1L

Tomatensoep – ballekes

€6

Vichysoise van peterseliewortel

€8

Bisque van garnalen

€10

DESSERT

Dessertbordje (4 mini dessertjes) *

€8

Poire belle Hélène “style”**

€8

Pallet 4 Belgische kazen – rozijnbrioche**

€8

Info & bestellingen

Al onze gerechten worden verpakt in plastiek of aluminium wegwerpmateriaal. De gerechten met (*) worden geserveerd in glas (waarborg +€2). Gerechten geserveerd op bord **(+€5)
Bestellingen gebeuren énkel per mail en gelden pas nà schriftelijke bevestiging én betaling van voorschot.
Bestellingen voor afhaal 24/12 kunnen gebeuren tem vrijdag 20 december 15.00uur
Bestellingen voor afhaal 31/12 kunnen gebeuren tem vrijdag 27 december 15.00uur

Het afhalen van de bestelling kan énkel gebeuren op 24/12 en/of 31/12 tussen 15.00 &17:00

Per bestelling wordt een voorschot gevraagd van 50% van het totale bedrag (d.i. excl. waarborg materiaal). Dit kan ter plaatse cash/kaart of per bank KBC BE40 7330 3376 9063.