Suggesties

Voorgerechten

Soepje van aardpeer - truffelolie - cantharellen

€12

Plankje met wildcharcuterie - gelei van kweepeer

€17

Kroket van fazant - flan van witloof - schorseneer - crème van époissekaas

€16

Bouillon van paddenstoelen – gerookte forel – zoete ui

€17

Gebakken ganzenlever - ham van gerookte hert - structuren van knolselder

€17

Hoofdgerechten

Kabeljauw – risotto met walnoten – chips van aardpeer – kalfsjus

€27

Hertensteak – mierikswortel – seizoengroenten – crosnes

€30

Hazerug - spruiten - crumble van spek - espuma van champignons - bilini - portosaus - duxelle

€32

Ravioli met "Secreto n°7" - pompoen - boschampignons - feta

€24

Picanha - zoete aardappel - seizoensgroenten - kaviaar van aubergine - crème van paprika - piri piri

€27

Schelvis - brandade - knolselder - witte wijnsaus

€27