Traagegaard wildzwijnnek - bitterbal van everzwijn - crème van pompoen - bloedworst - eryngii

Gravad lax - wasabi ijsroom - gel van wakame - ceviche

Kroketje van gerookte duif - savooikool - crème van boterraap

Thaise vissoep

Heek - geroosterde bloemkool - artisjok - zwarte inkt - sesam - mousseline van aardappel

Boerderijeend - gekarameliseerd - hazelnoot - blini van aardappel - knolselder - rode biet

Ravioli "Secreto n°7" - pompoen - boschampignons - feta

Hertentournedos - wintergroenten - amandelkroketten

Selectie van desserten

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voor-en nagerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht (3glazen), ½ water +€22 Bob +€16

2* all-in suggestie wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert, ½ water +€28 Bob +€22(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.