Carpaccio van hert - beukenzwam - ganzenlever - mango

Coquille - buikspek - espuma aardappel - nobashi - pompoen - wortel

Kroketje van gerookte duif - savooikool - crème van boterraap

Thaise vissoep

Zeebaars - geprakte aardappel - karnemelk - schorseneer - oesterzwam - garnaal - ei traag gegaard

Parelhoen - savooikool - eierdooierzwam - amandelkroket - fine champagne

Ravioli "Secreto n°7" - pompoen - boschampignons - feta

Picanha – zoete aardappel – seizoensgroenten – kaviaar van aubergine – crème van paprika & piri piri

Selectie van desserten

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voor-en nagerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht, ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in suggestie wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert, ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.