Gekarameliseerde zalm - raap - radijs - gember - ponzumayo EN

Mossel - inktvis - Nobashi "paella style" EN

Gepekelde ossenhaas - kroketjes van garnaal - gerookte ui EN

Buikspek van speenvarken - olie en mayo van Seshuan peper - kimchi

Kabeljauw - groene asperge - lamsoor - sausje waterkers - kriel - boontjes OF

Duroc de bataille - bospeen - zoete aardappel - walnoot - rode wijnsaus OF

Pasta mosselen - inktvis - vongole

Selectie van desserten OF

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voorgerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Het sharingmenu is te verkrijgen met aangepaste wijnen

€34/all in suggesties wijn (6st) + 1/2 liter water

€20/all in bob (3st proevertjes) + 1/2 liter water