Makreel - rozemarijn - radijs - wortel - crème & kroepoek van oester EN

Tataki van tonijn - loempia van chatkakrab - kingkrab - avocado - artisjok EN

Roodpootpatrijs - kroketje van schorseneer - hazelnoot - truffelmayo - beukenzwam EN

Tortilla met pulled pork - rode kook - chillipeper - rode ui - koreander - sucrine

Schartong - ganzenlever - paddenstoel - kalfsjus - geprakte aardappel OF

Wilde eend - aardpeer - rode biet - raap - espuma van zoete aardappel- Ahorn OF

Ravioli "scampi" - tomaat - kappers - buffelmozzarella - courgette OF

Lamskotelet - gegrilde groenten - couscous - ketchup van shi-itake

Selectie van desserten OF

Selectie van Belgische kazen (3st), rozijnentoast

U krijgt de voorgerechten geserveerd als “sharing” concept. De gerechtjes worden geserveerd volgens ritme van de keuken.
Tussen het hoofd -en nagerecht dient u een keuze te maken per persoon.
Dit menu is enkel per tafel ter verkrijgen.

Drankenformules
1* all-in huiswijn: glas cava, huiswijn t.e.m. hoofdgerecht (1 glas per gerecht), ½ water +€20 Bob +€15

2* all-in suggestie wijn: glas cava, suggestiewijn t.e.m. dessert (4 glazen), ½ water +€28 Bob +€20(tot hoofdgerecht)

Geen uitzonderingen mogelijk aan het menu. Daarom zijn de gerechten ook à la carte te verkrijgen.